Русия ще върви само напред, избирайки свой собствен път, но

...
 
Русия ще върви само напред, избирайки свой собствен път, но
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия ще върви по свой собствен път

 

„ Русия ще върви единствено напред, избирайки собствен личен път, само че без да се изолира от другите страни “, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от съветските държавни медии, съобщи БГНЕС.

В речта си на софтуерна конференция, озаглавена „ Изчисления и връзки. Квантовият свят “, Путин съобщи, че съперниците на Русия са се надявали страната да отстъпи и да се съобщи, само че „ няма да бъде по този начин “.

„ Русия ще се движи единствено напред, избирайки своя път, само че в това време без да се изолира от никого “, съобщи съветският президент, като добави, че страната дава отговор на външните провокации, укрепвайки качеството и успеваемостта на работата и „ разпространението на свободата “.

Той добави, че сходна обстановка е зародила през 2014 година, „ когато първата вълна от външни наказания се трансформира в тласък за бързо развиване в някои области, в това число селското стопанство “.

„ Днес сходни позитивни процеси набират скорост в индустрията и в софтуерната сфера. В същото време разбираме, че в актуалните условия главното за окончателното развиване е да се съсредоточим върху предпочитаните задания “, сподели Путин.

„ Трябва да разполагаме освен с научни проучвания и базови решения, само че и с цялата софтуерна и индустриална верига, със лично съоръжение, хардуерни съставни елементи, програмен продукт и, несъмнено, с хора или човешки запаси “, настоя Путин по време на речта си.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР